17. kesäkuuta 2011

Matkustaja

Keskiviikkoinen työpäivä Konnan kanssa oli busseilua, vesisadetta, nukkumista, ihastelua ja haistelua, nukkumista ja taas busseilua. Sateet onneksi osuivat sopivasti ajalle, jolloin oltiin sisällä, joten suurta vahinkoa (tai märkää pentua) en päässyt todistamaan.

Konna totesi menomatkalla, että bussit ovat tavattoman tylsiä ja nukahti ensimmäisen parin minuutin ihmettelyn jälkeen. Vilkkaan Kustaa Vaasan tien ja Hämeentien risteys oli liikenteen määrältään vähän hämmentävä, mutta nopeasti autojen äänet lakkasivat olemasta pelottavia. Kotiinpäin tullessa väsyttikin jo niin paljon, että K kääriytyi heti bussiin istahtaessa syliin ja heräsi vasta kun jäätiin pois. Kotimatkalla piipahdettiin vielä Mustissa ja Mirrissä, jossa K sai paljon rapsutuksia myyjiltä. Kehuivat reippaaksi ja sieväksi pennuksi.

Parina päivinä olen pistänyt merkille, että Hunnilla ja Konnalla on omituinen suhde. On hetkiä, jolloin pussaillaan ja pestään toisia ja halitaan silmät kiinni, ja sitten on hetkiä kun roikutaan toisten korvissa ja sähistään tai haukutaan. Tai K roikkuu ja haukkuu, Hunni sähähtää kun kyllästyy ja häipyy pennun ulottumattomiin. Hunni on kissoistamme arempi (uskon K:n tämän huomanneen ja siksi sen kanssa riehuminen on pennun näkökulmasta erityisen miellyttävää).


Kuvanoton jälkeen Hunnilta kiellettiin kupillemeneminen. Kissojen ruokailut on tilapäisesti siirretty kylpyhuoneeseen, kunnes keskitään parempi ratkaisu (tai kunnes päästään isompaan, toistaiseksi tuntemattomaan asuntoon). Hunni ei onneksi vieläkään käytä juurikaan kynsiä paineissa, päinvastoin tuntuu aina välillä tykkäävän Konnan rajuista leikeistä. Tässäkin toki yritetään pitää joku kuri, ettei kissojen härnäämisestä nouse myöhemmin isompia ongelmia.


Tarkoitus oli ottaa alkuviikosta 9-viikkoiskuva (8-viikkoiskuva, tosin kehno sellainen on olemassa), mutta taitaa mennä viikonloppuun ennen kuin päästään asettumaan. Maanantainahan tuo rääpäle täyttääkin jo 10 viikkoa! Varasin rokotuksiin ajan päivälle, jolloin poika on 12-viikkoinen, joten enää reilut pari viikkoa, niin päästään enemmän tekemisiin muiden koirien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti