5. kesäkuuta 2011

Huvimajalla

Tänään oltiin huvimajalla laittamassa ruokaa. Pennelikin pääsi peuhaamaan kytkemättömänä. Leikin varjolla harjoitellaan luoksetuloa ja kuten pennun tässä iässä kuuluukin, Konna seuraa mukavasti ja tulee luokse kutsuttaessa niin sisällä kuin ulkonakin. Loppupäivän tyyppi on ollut väsynyt, käy vähän pureskelemassa äitiltä saatua täytteetöntä pehmokettua ja simahtaa taas.

Muuten ollaan harjoiteltu irti-käskyä ja istumista mm. ennen ruokaa. Ei-sanan lisäksi myös sormien napsauttaminen kieltona tuntuu toimivan hyvin. Toistaiseksi rappukäytävästä tai ulkoa kantautuviin ääniin ei reagoida. Koiran haukunnasta kyllä keskeytyvät leikit ja unet hetkeksi. Pari päivää sitten tuli kiire sisälle kun nuori saksanpaimenkoira ilotteli parvekkeen alla toisille koirille.

Konna on kaikenkaikkiaan toistaiseksi ollut avoin ja rohkea pentu. Pikkulapsista Konna ei välitä vaikka niitä päivisin on sisäpiha täynnä eriskummallisenkin rekvisiitan kera. Keppi on suunnattoman paljon kiinnostavampi kuin remuavat lapset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti