13. kesäkuuta 2011

Aurinkoinen viikonloppu takana

Viikonloppu vierähti mökkeillen Mäntyharjulla. Mukana touhuissa oli ihmisten lisäksi avon siskon ja miehen isokokoinen suomenlapinkoirauros. Hurjasta kokoerosta huolimatta leikit sisätiloissa olivat pääosin rauhallisia ja kun K:n meno alkoi yltyä hyperaktiivisuuden puolelle, keskeytettiin leikit. Vähän siis turhan innokkaasti oli pentu kiinni slk:n leijonanharjassa, hyppi pomppi ja ärsytti. Ulkona sensijaan kaikki meni paremmin kuin hyvin, tyypit tulivat toimeen toistensa kanssa ja "painit" menivät onneksi suurimmaksi osaksi pienemmän ehdoilla. Varmaan osasyy sille, että K ei aristellut slk:ta on se, että se muistutti huimasti ulkonäöltään kasvattajan luona ollutta belgianpaimenkoiraa - molemmat jättimäisen suuria pentuun verrattuna ja molemmilla ihailtavan tuuhea musta turkki!

Kuvia ei reissulta ole, kun en oikeastaan missään vaiheessa mahtavan ilman ansioista tajunnut kameraa kaivaa esiin. Allaolevat on kuvattu puhelimella, toinen on iltapäiväunilta heräämisen jälkeen ja toinen kotimatkalta.


Keskiviikkona - säävarauksella tosin - lähtee K mukaani töihin Vanhankaupunginkoskelle, Arabianrantaan. Tarkoitus on totutella bussilla matkustamiseen. Parinsadan metrin päästä kotia lähtee suora bussi, eli kauheasti ei tarvitse venkoilla julkisten välillä. Töihin päästää kätevästi rauhallista puistotietä pitkin (n. 900 metrin matka) ja matka edetään pennun ehdoilla. Tuo kun onneksi painaa vielä sen verran vähän, että muutamansadan metrin kantaminen ei tuota tuskia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti