10. syyskuuta 2011

Uusia tuulia





Yllä kuvia eiliseltä metsälenkiltä. Poju osaa temmeltää vapaana nätisti ja pysyttelee tarvittavan lähellä. Välillä käy nuuskuttelemassa pidemmällä, mutta tajuaa nopeasti tulla tarkistamaan, että olen vielä paikalla. Metsässä annan K:n touhuta aikalailla oman mielensä mukaan, käppäilen hitaasti polkuja pitkin ja poju rymistelee muutaman metrin päässä pusikoiden ja sammaleen keskellä.








Kaksi alinta kuvaa löytyivät puhelimen kätköistä. Kaksi hyvin poikkeavaa, K:lle tyypillistä nukkumisasentoa. Tyyppi joko kääriytyy tiukasti rullalle tai röhnöttää ketarat ojossa selällään tassut kohti kattoa. Tyypillinen pihakoira?

Saatetaan olla onnekkaita, kun hampaiden vaihtuminen ei näy asioiden järsimisenä. Konnan kulmahampaat ovat hullunkurisen näköiset - ovat niin ohuet uusien, pysyvien hampaiden rinnalla. Yläetuhampaat on jo kaikki vaihtuneet, alhaalla on vielä pari piakkoin irtoavaa hammasta.

Tänään alkaa pentukurssi parin tunnin luennolla ja ensi viikon perjantaina päästään oikeasti treenaamaan. Aloitusluennolla käydään läpi koiran oppimista ja kurssin vetäjä vaikuttaa todella ammattitaitoselta kouluttajalta.

Ja lisäksi ilouutinen, josta ainakin me ollaan superinnoissamme: päästään vihdoin muuttamaan! Uusi asunto löytyi yllättävän läheltä, n. 100 metrin päästä nykyisestä asunnosta. Asunto on nykyistä noin 23 neliötä suurempi, pienen kerrostalon alimmassa kerroksessa. Alin kerros tarkoittaa myös sitä, että saamme pienen oman pihan. Piha vaatii toki vähän laittoa, mutta se on pienestä rikkaruohoistumisesta huolimatta melko hyvässä kunnossa. Lokakuun puolessa välissä saadaan avaimet ja muuttoaikaa on pari viikkoa. Sopii paremmin kuin hyvin ja ehditään siivota ja maalata molemmat asunnot ilman hoppua.

P.S. Kaiken muun uuden lisäksi myös blogi sai uuden ulkoasun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti