21. syyskuuta 2011

Sairaslomalla




Tyyppi on kipeillyt pari päivää. Tai ei oikeastaan kipeillyt muuta kuin herkkää vatsaa. Syötin toissapäivänä ruoan lisukkeena kokeilumielessä maksalaatikkoa ja huonostihan siinä kävi: eilen kotiin tullessa oli ilmeisesti tullut kaikki kerralla ylös puolen vuorokauden viiveellä. Tunnin kotonaolon jälkeen oksenteli uudestaan pelkkää nestettä ja lojuikin koko päivän sohvalla silmät tiukasti ummessa. Illasta kokeilin, josko siansaparo maistuisi. Olisihan se maistunut, mutta K tyytyi kantelemaan sitä mukanaan paikasta A paikkaan B, kuten kuvasta näkyy. Jätti sen lopulta lattialle sellaiseen kohtaan, josta sitä pystyy pitämään silmällä. Ettei vaan kissa vie mukanaan. Muutaman kerran oksensi vielä nukkumaanmenon jälkeen. Yön nukkui kuulemma tiiviisti avokin kyljessä kiinni, aamulla oli kavunnut jo kainaloon.

Tänään ei ole ruoka maistunut sen kummemmin naudan rustoluuta lukuunottamatta. Lojuu edelleen lähellä, mutta muuten on virkistymään päin, lenkeillä käyttäytyy jo varsin normaalisti.

Tämä taisikin olla meillä ensimmäinen ruokakokeiluihin liittyvä takapakki. Ensi kerralla otetaan sitten pienempänä annoksena ja vähemmän kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti