13. syyskuuta 2012

Testissä uusi objektiivi


Kummipoika (8,5 kk) oli meillä illan kylässä, joten sain yllin kyllin mahdollisuuksia testailla uutta objektiiviani sekä lapseen että koiraan. Kummipojan vierailu taisi olla pienelle pihakoiralle henkisesti rankka, sillä Konna on pien-ihmisen lähdettyä maannut yhtä soittoa ylläolevan kaltaisella pienellä rullalla sohvan reunalla. Kummipoika on muuten ainut lapsi, jonka kiljumista K sietää (voin vannoa, että siinä rikkoutuu kaikki mahdolliset työturvallisuus-desibelirajat, kun hän päättää kiekaista keuhkonsa tyhjäksi).

3 kommenttia:

  1. Lapset on koiralle suht rankkoja tapauksia, liikkuvat epävarmasti ja ääntelevätkin eri tavoin kuin aikuiset...ja koiraparka yrittää niiden kehonkieltä ja tunnetiloja tulkkailla, ei varmaan ole helppoa, väsyyhän siinä=)

    VastaaPoista
  2. Ei varmasti ollut Konnalle helppoa, iso peukku kun selvisi niinkin hyvin koko parituntisen!

    Pääasiassa se siis makoili jalkojen juuressa ja rouskutti rustoluuta, muutamia kertoja kävi haistelemassa ja nuolaisemassa poikaa. Jos poika piti Konnan mielestä kummallista ääntä, nousti se etutassut sohvan reunalle ja tarkkaili, mitä poika tekee, mutta palasi aika nopeasti rustoluuhun.

    Hoitolaukun ihanuuden se tajusi heti ja yrittikin sieltä käydä varastamassa leluja ja vaippoja, mutta jätti laukun ja lelut rauhaan kiellon jälkeen (jostain syystä Konnan mielestä vaipat, toim. huom. käyttämättömät, tuoksuu todella hyvältä - se on aikaisemminkin pienten ihmisten kanssa ollessa ollut erityisen kiinnostunut vaipoista...).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kummipoika kasvaa ja kehittyy, kuten varmaan Konnakin, näkee ettei pikkutyyppi ole vaarallinen, vaikka vaappuu ja vikisee=)

      Itselläni on ollut koira joka dyykkaili lasten vaipat roskiksesta, sillä aikaa kun kävin ostoksilla...eipä ollut herkkua tulla kotiin...heh!

      Poista