2. syyskuuta 2012

Metsäreittejä



Satuttiin tänään sopivaan aikaan lähtemään kotiin kakuttelemasta isäni luota, nimittäin juuri kahden massiivisen kaatosateen välissä. Pari kuvaa sain kotimatkalta (jolta selvittiin siis kuivin nahoin) napattua, kaksi alinta ovat ne ainoat, joissa Konna on aloillaan (alimmassa taisi emäntä heilahtaa, kun näkyy vain puolet koirasta).

Uusi reittivalinta oli mitä mainioin - jouduttiin seitsemän kilometrin matkalla poikkeamaan yhteensä vain noin reilun kilometrin verran asvalttiteille, loput joko metsäisiä hiekkateitä, pieniä polkuja tai muita ulkoilureittejä. Ei meinaan ole niin tyypillistä näille keskisen Uudenmaan "metsille".

(Kirjoitin tähän ajatusvirtaa meidän edistymistä TOKOssa, mutta tekstistä tuli niin pitkä, että laitan sen tulemaan myöhemmin eri päivityksessä. Tämä riittäköön rauhalliseen sunnuntai-iltaan/alkavaan yöhön, ensi viikolla uudet kujeet!)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, Jaana! Oli kyllä ehdottomasti paras ulkoilutuokio vähään aikaan - tuoksui jo syksyisen kostealta mutta puut olivat vielä vihreitä. Ruskaa odotellessa!

      Poista