2. kesäkuuta 2013

Match Show Vantaalla tänään

Käytiin tänään Vantaan Ylästössä mätsärissä harjoittelemassa näyttelypuuhia, meidän edellisestä näyttely-vierailusta onkin ehtinyt vierähtää melkoinen tovi nimittäin. Konna oli pienten koirien kehässä, Laura ja Konsta pienissä pennuissa ja Laura ja Fram sekä helpotetussa möllitokossa että pienissä koirissa.

Tuomarina toimi kääpiöpinseri- ja dalmatiankoira-kasvattaja. Saatiin meidän kehässä sininen nauha ja sinisissä ei sijoituttu, mutta olen kaiken kaikkiaan hirvittävän tyytyväinen siihen, miten meni. Pöydälläoloa pitää vielä treenata kesäkuun loppua varten (pylly laskeutui), ilmoitin Konnan nimittäin Tuusulan kv-näyttelyyn. Loppukesästä ajattelin ilmoittaa Konnan ehkä jonnekin muuallekin, ehkä Helsingin ryhmikseen tai Vantaalle.

Tänään saadussa arvostelussa luki seuraavaa:
"2v uros, hyvä karva, kauniit tummat silmät, liikkuu tasapainoisesti, hyvällä draivilla, hyvä luusto, esiintyy reippaasti."
Eräs brasilianterrieri-omistaja tuli moikkaamaan kun mietti, kumpi Konna on. Kävi lopulta ilmi, että tuo hänen brassinsa oli muistaakseni pihakoira-brassi-yhdistelmän emän siskopuoli, ja T-pentueen isä siis on tuon yhdistelmäpentueen isä. Omistaja näytti myös kuvan yhdestä omasta koirastaan, jonka hän sanoi muistuttavan Konnaa. Jos olisin nähnyt kuvan ohimennen, olisin vannonut, että kuvassa oli Konna... Naamastaan, korvistaan ja rakenteeltaan se koira oli aivan samanlainen, väritykseltäänkin melkein täysin kuin K.

Alla kuvia parin viikon takaa anoppilasta. Alemmassa kuvassa kummipoika, Konnan nykyinen ihmis-bestis heti Lauran ja kummipojan isän jälkeen.

2 kommenttia: