31. heinäkuuta 2011

Ihana kesä

Meidän lähikoirapuisto on ihana. Maasto on hieman pomppuista, alueella on heinää, puita ja pusikoita ja leveä hiekkaväylä portilta puiston keskelle. Ainoa ongelma puistossa on se, että siellä ei käy juuri koskaan ketään. Jos puistossa on koirakko, se lähtee pois ennen kuin ollaan päästy portista sisään.

Eilinen oli siis kaikinpuolin poikkeuksellinen. Puistossa oli 1-vuotias tiibetinspanieli Ronja, joka oli Konnan mielestä superihana. Hetkeä myöhemmin koirien määrä kasvoi viiteen, yhdellä kääpiöpinserillä, kiinanharjakoiralla ja Espanjasta tuodulla sekarotuisella. Myöhemmin illalla otettiin vielä uusintakäynti Konnan lempparikoiran, ystäväni mittelspitzin kanssa.

Eilen käytiin myös salakavalasti tutustumassa paikassa, jonne mennä mennään asuntonäyttöön maanantaina. Asunto vaikuttaa kieltämättä lupaavalta, ehkä liiankin.


Ja lisää hyviä uutisia. Mennään todennäköisesti tiistaina Tutustu tokoon-lyhytkurssille! Kurssille on tähän saakka ilmoittautunut vain kaksi koiraa (joista toinen tuttu mittelspitz) ja jos se kurssin ohjaajalle sopii, otetaan mekin osaa. Kurssin järjestää Koirakaksikko, jota ystäväni on kehunut. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta eikä esitietoja, joten se kuulostaa ihan hauskalta. Varsinaisesti pentukurssi se ei ole, mutta uskon siitä olevan hyötyä jokatapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti