9. lokakuuta 2012

Viertolanrannan pihakoiratreffit



Sunnuntaina treffattiin joukko Nybygårds-pihakoiria Viertolanrannan koira-aitauksella Tikkurilassa ja nähtiin Konnan emä Hippu, veli Tito ja sisko Iina (ja tietysti Jonna, Vickan ja Pipin). Oli mukava tavata Hipun omistaja Heidi ekaa kertaa kunnolla! Kaikki paikallaolleet koirat olivat sukua toisilleen, jännä miten erilaisia koiria samaan sukuhaaraan ja samaan pentueeseen mahtuu.

Konnan veljestä Titosta en yrityksistä huolimatta saanut ainuttakaan onnistunutta yksittäiskuvaa. Seuraavalla kerralla sitten! Titon blogista löytyy lisää kuvia treffeiltä, loput omat kuvani löytyvät täältä.

Konnan mamma Hippu.
Konna ja Jonna.
Sisko Iina.

Koira-aitaukseen saavuttaessa paikalla oli myös 5-kuukautinen kelpie-pentu, joka oli pakko saada kuvaan.



4 kommenttia:

  1. Konna ja Jonna, rimmaa hyvin=)
    Kyllä olette vaan ihania kun järkkäätte sukukokouksia, harmi etten kerinnyt mukaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi P.:tä lainaten, "Oot osannut valita oikeat tyypit koirille ;)". Toivottavasti saadaan järkättyä uudet treffit jossain vaiheessa niin, että kaikki pääsee mukaan!

      Poista
  2. Olipa tosi mukavata treffata Konna ja Sinut, Annika!
    Ja toki koko muukin revohka:).

    Seuraavaa kertaa odotellessa....

    Konna on kyllä superkomia nuorimies. Ilmeikkäät tummat kasvot,
    kompaktinkokoinen tasapainoinen kroppa ja kivantuntuinen reipas mutkaton luonne. Hippukin olisi ollut ylpeä tästäkin jälkeläisestään, jos olisi vaan tajunnut tapaavansa lapsensa.

    Leppoisaa syksyn jatkoa sitten vaan!!! Tätä sun blogia on aina viihtyisää käydä kuikkimassa, täällä on hienoja kuvia ja kodikkaan fiiliksen luovia tekstejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi kommenteista! Oli kyllä tosi kiva treffata kaikki, teitä etenkin odotin kun nähtiin Hippu isännän kanssa viimeksi silloin kun ei vielä tiedetty, että Konna tulee meille. Olen varmaan tämän jo kertonutkin, mutta Hippu hurmasi Akun Jaanalla (mä olin hurmattu samalla hetkellä kun näin T-pennut), kun istuttiin siinä pentulaatikon vieressä ja Hippu parkkeerautui Akun syliin vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Varsin vakuuttavaa pihakoira-värväys-työtä Hipulta, siis!

      Tällaiset treffit olisi kiva järkätä jossain vaiheessa uudestaan! Tai vaikka aina syksyisin ja keväisin. Me yritetään kyllä vielä tämän vuoden puolella yksille pihakoiratreffeille mukaan, joten ehkä vielä tänä vuonna törmätään! Ihanaa syksyä sinnekin!

      Poista