23. elokuuta 2011

Sisällä siistiä!

Meillä ei stressata sisäsiisteydestä. Lattiat ovat edelleen matottomia ja sanomalehtiä käydään raahamassa kotiin taloyhtiön paperinkeräyksestä viikoittain. Koska olemme tällä hetkellä molemmat arkisin täyden päivän töissä, emme oleta K:n pidättävän sitä aikaa kokonaisuudessaan. Sisälle tekee edelleen, etenkin viikonloppuisin, kun rytmi muuttuu arkeen verrattuna aika roimasti ja muutenkin viikonloput ovat poikkeuksetta toinen toisistaan erilailla aikataulutettuja.


Koska en ole odottanut Konnan oppivan vielä kuukausiin täysin tai edes melkein sisäsiistiksi, olen ollut viimeiset kaksi vuorokautta täysin puulla päähän lyöty. Sunnuntai-maanantai yö, maanantai päivä, maanantai-tiistai yö sekä kulunut päivä ovat menneet ilman sanomalehteä. Siis sanomalehdet ovat edelleen lattialla, mutta niille tehdyt tarpeet - pyöreä 0!
Nämä kaksi vuorokautta ollaan siis selvitty pikaisella aamutarpeella, nopealla päivätarpeella, hieman myöhemmin pidemmällä lenkillä+kevyellä treenauksella tai koirapuistoilulla ja iltapissatuksella. Kun ikää tyypillä on sen neljä kuukautta ja pari viikkoa, on tämä ollut kerrassaan huikeaa. Sanomattakin lienee selvää, että tarkastin koko asunnon eikä tarpeita löytynyt yllättävistä paikoista.

Tietysti on selvää, että lehdelletekemiset tulevat olemaan jatkossa päivittäisiä (tai jos ei päivittäisiä niin viikottaisia) ja vahinkoja tulee sattumaan. Mutta onpahan nyt kuitenkin selvillä, että K kykenee vuorokaudessa sekä noin 7 tunnin (yö), että 8,5 tunnin (päivä) pidättämiseen.

Olipa unohtunut mainita, että 16-viikkoisrokotuksessa K painoi 4,1 kiloa, eli neljässä viikossa oli tullut kilo lisää, 250g viikkotahdilla. Tämänhetkisesta painosta ei ole tietoa, massaa on tullut jonkin verran lisää. Omiin silmiin ei niin nopeaa kasvua näy tapahtuneen, mutta seuraillaan tilannetta.

1 kommentti:

  1. Hieno homma, sisäsiisteyskasvatus ihan hyvällä mallilla, kyllä se siitä! Ja aivan oikein, asialla ei kannata stressata, ei nyt eikä sittenkään, kaikella on tapana järjestyä parhain päin! Mukavaa viikonloppua teille!
    t. Jaana

    VastaaPoista