12. huhtikuuta 2014

MerkkipäiväMyöhäiset onnittelut eilen 3 vuotta täyttäneelle T-pentueelle eli Konnan sisaruksille Titolle, Iinalle ja Tyralle (ja emälle Hipulle)!

Tuon ylemmän kuvan Konnasta jaoin jo eilen Facebookissa, mutta blogin päivittäminen unohtui (kroppakuvia myöhemmin, kun ulkona vähän paremmat olosuhteet valokuvaamiselle).

Pikaiset kuulumiset tähän perään. Meillä potkii edelleen vallan hyvin (vapauden, kesän ja kuivan asvaltin kiilto silmissä), mun kevääni on ollut hitusen kiireellisempi kun olin alunperin ajatellut. En ole työharjoittelun, opinnäytetyön ja työnhaun lisäksi ehtinyt juuri muuta kuin ulkoilla ja peuhata Konnan kanssa ihan tavallisia kotijuttuja. Kuten allaolevasta kuvasta huomaa, meillä myös karvainen yksilö odottaa kesää ja auringossaköllöttelyä kuin kuuta nousevaa...

Muutaman tunnin päästä meillä alkaa itseasiassa näyttelykurssi, raportoin sieltäkin kuulumisia kun kurssi lähtee käyntiin. Josko pikkuhilja saataisiin karistettua emännästä näyttelyjännitystä ja koiraankin sen myötä vähän enemmän varmuutta.

Seuraavaan kertaan!

1 kommentti:

  1. Onnea! Koko pesueelle! Kuinkas vikkelään tämä aika oikeen meneekään?

    Tyra sisko täällä meitä hauskuuttaa...se on aikamoinen pakkaus, päivänpiristäjä!

    terveiset & halit

    VastaaPoista