2. marraskuuta 2011

Herra Pöllö

Saanko esitellä, tässä on Herra Pöllö. Pöllö saapui meille pari viikkoa sitten ja se on siitä asti ollut koiraeläimen paras ystävä.


Herra Pöllö on vielä jokseenkin ujo, joten se viihtyy enimmäkseen omissa oloissaan eikä osallistu aktiivisesti lauman touhuihin. Koiraeläin kuitenkin nappaa sen varsin usein leikkikaverikseen. Useimmiten kameran suljin ei iltavalaistuksessa ehdi mukaan lainkaan.


Herra Pöllö on näistä huomionosoituksista yleensä varsin hämmentynyt eikä tiedä, miten päin pitäisi olla.


Toki koiraeläin joskus useita kertoja päivässä erehtyy osoittamaan Herra Pöllölle hieman toisenlaistakin rakkautta. Herra Pöllö suhtautuu siihen jo kovin neutraalisti, sillä ymmärtäähän sen, että pienen koiran on jossain taitojaan harjoiteltava. Kunhan siivet pysyvät lentokykyisenä ja sisälmykset sisällä, Herra Pöllö on kohtaloonsa varsin tyytyväinen. Se nimittäin oli jo kerran muuton yhteydessä päätymässä kellarista kierrätykseen, mutta lauman kaksilahkeinen keksi antaa sille uuden elämän.
Edit. Keravalla liikkuu taas koiranvihaajia - läheiseltä asuinalueelta Kurkelasta on löytynyt nauloitettuja kalanpäitä ja lihanpaloja yleisten lenkkipolkujen ja -reittien varrelta. Hullu maailma.

2 kommenttia:

  1. Herra Pöllö vaikuttaa varsin mukavalta kaverilta=)

    VastaaPoista
  2. Varsin hiljainen tyyppi, mutta tulee hyvin juttuun Konnan kanssa. <;

    VastaaPoista